Partners in projectbeheersing

Het netwerk van projectbeheersers

Wij zijn een transparante netwerkorganisatie waarbinnen de partners elkaar doorlopend opzoeken om samen kansen herkennen en te benutten. Naast de zeven partners werken onderstaande niche spelers en professionals mee aan grip op uw project:

Goalkeeper

Een organisatie adviesbureau dat met (interim) management en consultancy diensten organisaties verbetert en ondersteunt bij het inrichten, implementeren en uitvoeren van integrale projectbeheersing.

Interdigma

Risicomanagement is een kunde, risk readiness een kunst. Een combinatie van hard en soft control maakt het verschil. Hebben mensen de competentie risk readiness eenmaal in hun denken en doen ingebed, dan komen veerkracht, daadkracht en effectief handelen bij elkaar. Door een set slimme instrumenten in te zetten is risk readiness eenvoudig te ontwikkelen

Nebest Adviesgroep

Een ingenieursbureau met kennis van ontwerp tot assetmanagement in de bouw en GWW-sector.

Nimas

Een management- en consultancybureau voor infrastructurele bouwprojecten met een specialisatie in kostenanalyse, kostenbeheer en projectmanagement.

Praeceptum

Integraal projectbeheersers met ervaring bij Rijkwaterstaat en diverse waterschappen.

PRJCTCNTRLS

Levert analyse, advies en capaciteit op het gebied van financieel management in complexe projecten in de (semi) publieke sector.

Project on Time

Is gespecialiseerd in het managen van uw kostbare tijd. Proactieve ondersteuning binnen uw project en organisatie staat hierin centraal. Wij maken uw projecten beheersbaar door het leveren van gedetailleerde en volledige projectplanningen.

Adres

Australielaan 5
3526 AB Utrrecht
06 - 5321 4351

Ga naar de website